Ditt hjem i Sørlandsidyllen.

15

MIN GANGE UNNA SENTRUM

26

ROM

82

SENGEPLASSER

75

PARKERINGSPLASSER

Alle rom kommer med eget privat bad utstyrt med toalett og dusj.

Som gjest har du fri tilgang til WiFi-nettverket fra ditt eget soverom og på våre lekre fellesområder.

Mange aktiviteter på stedet. I resepsjonen kan låne volleyball, fotball, badmington og mer til.

Fri parkering for alle gjester døgnet rundt.

Sport1 i Mandal har et stort utvalg sykler til leie for flotte turer i nærområdet.

Innenfor et steinkasts avstand finner du sjøen med sandstrand, stupetårn og alt du trenger for en god solskinnsdag med barna.

Du velger selv om du betaler på stedet eller på booking.com i forkant av oppholdet.

Hald Sommerhotell drives av Hald Drift AS, og er en perle like ved fjorden i Mandal. Med ærverdige bygninger fra så langt tilbake som 1795, bærer stedet med seg mye historie og sjarm. I sommersesongen kan man nyte en stor, solfylt og skjermet hage med boltringsrom for både store og små.

 

I hagen har vi både sandvolleyballbane og fotballmål, samt en plen som kan brukes til en rekke aktiviteter. De innendørs fellesarealene, som inkluderer matsalen og peisestuen er perfekt for kveldstunder med familie eller venner. Du har dessuten både byen, stranden og en rekke andre nydelige destinasjoner i gå- og sykkelavstand til Hald. Rommene er enkle, men byr på det viktigste, inkludert privat bad med dusj. Vi har dessuten en stor parkeringsplass på Hald, med god plass til tilreisende.

 

Storparten av året fungerer Hald som skole for landets mest flerkulturelle samling med elever på Hald Internasjonale Skole, et globalt utvekslingsprogram med støtte fra NOREC.